Mål att nå 10 000 besökare per månad inom 1 år

10 000 besokare

10 000 besökare per månad på kryddsajten

Jag vaknade och bestämde mig för att öka till 10 000 besökare per månad på denna kryddsajt/kryddblogg.

Ibland får man galna infall och detta är förmodligen ett av de mer tokiga idéerna på sista tiden. Jag gillar utmaningar och detta är en bra utmaning tycker jag. Jag har länge gått och funderat på en bred sajt om smak/kryddor och mat, så då får denna bli det avstampet.

10 000 unika besökare per månad

Jag skall även göra det publikt, vilket betyder att jag tänkte fronta denna webbplats och berätta om projektet under resans gång så att säga.

10 000 besokare

Du kommer alltså att få följa med här inne och läsa om min resa mot 10 000 unika besökare per månad parallellt med att du skall få många härliga tips och råd runt kryddor, smaker, essenser och annat som passar under smaker.  Du kommer även att bjudas på recept och mycket inspiration i köket.

Det sägs vara svårt att tjäna pengar i kryddnischen samt receptnischen om man inte har massor av folk som landar på ens webbplats och klickar på – eller läser annonser. Det stämmer säkert. Jag har tidigare haft sajter i nischen och det klickas mindre på annonser än i andra nischer helt klart.

Samarbete vad gäller kryddor/smaker

Det går absolut att tjäna pengar även i denna nischen, har jag fått för mig, och det är ett av målen med denna kryddsajt helt klart utöver att skapa 10 000 unika besökare per månad. Jag har som mål att skapa inkomst av de besökare som landar här och att folk förhoppningsvis får uppslag till att laga bra och välsmakande mat.

Jag ringde just en av mina bekanta angående samarbete vad gäller kryddor och vi skall sätta oss ner tillsammans imorgon för att prata om hur vi kan göra ett bra samarbete som alla är nöjda med. Det skall bli riktigt spännande!

Här nedan ser du målen mer detaljerat:

Målen för projektet 10 000 unika besökare per månad är:

– 10 000 unika besökare per månad

– Skapa inkomst av besökarna

– Lära mig ta snygga bilder av kryddor/mat/tillbehör

– Utveckla denna webbplats till att bli en snygg och välfungerande matblogg med inriktning mot kryddor

– Intervjua duktiga matkreatörer och kryddtillverkare

– Lära mig massor om kryddor/smaker/mat

– Äta mycket god mat

– Laga mycket god mat

Dessa mål här ovan får stå som riktlinjer för hur arbetet skall börjas mot fler besökare och utvecklingen av webbplatsen fram tills 27/6 2017.

Varmt välkommen hit!

Nu kör vi!

Nu börjar arbetet med att nå 10 00 besökare per månad inom 1 år

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *